Eveniment științific – „Aplicații ale terapiei medicale nutriționale în practica spitalicească”

Fiind deja o tradiție în rândul comunității medicale, „Zilele Spitalului Clinic Municipal de Urgență Moinești” se organizează și în acest an și înglobează o suită de evenimente științifice cu tema: „Dialog interdisciplinar al tehnologiei medicale și al umanității – beneficiu pentru pacientul de astăzi”.

În cadrul acestui eveniment prestigios, în data de 11 iulie, în parteneriat cu Colegiul Teritorial al Dieteticienilor din Județul Iași, instituția va organiza conferința cu titlul „Aplicații ale terapiei medicale nutriționale în practica spitalicească”. Acest eveniment științific dedicat dieteticienilor se dorește a fi o oportunitate pentru specialiștii în nutriție și dietetică de a lua parte la discuții interactive cu specialiști din mai multe domenii conexe actului medical, dar și de a expune preocupările, standardele de performanță și beneficiile suportului nutrițional pentru pacienți, atât în perioada spitalizării, cât și după externare.

Conferința va include prezentări susținute de dieteticieni autorizați cu experiență. Se estimează un număr de aproximativ 70 de participanți din Bacău, Iași și județele învecinate, în cea mai mare parte actuali dieteticieni autorizați, studenți ai specializărilor de nutriție și dietetică și alți profesioniști din domeniul medical.

Descrierea Evenimentului

Tema: „Aplicații ale terapiei medicale nutriționale în practica spitalicească”

Data: 11 iulie 2024

Locația: Spitalul Clinic Municipal de Urgență Moinești, județul Bacău – Link hartă

Taxa de înscriere: participare gratuită pentru dieteticienii autorizați, pentru studenții și absolvenții specializării de Nutriție și Dietetică

Credite EMCD: 7 credite

Înscriere: Vă puteți înscrie completând formularul de mai jos:

Formular de înscriere
Programul Conferinței

Program eveniment:

  • Primirea și înregistrarea participanților: 09:30-10:00
  • Deschiderea conferinței: 10:00-10:30
  • Sesiune de prezentări științifice: 10:00-16:00 (Programul lucrărilor științifice va fi afișat în curând)
  • Vizitarea blocului alimentar și prezentare cazuri clinice – începând cu ora 16:00.